18/04/2015

Susanna Cané

Situació empresa
 

Durant la trajectòria dels darrers vint anys en l’exercici professional, Susanna Cané ha pres consciencia de la necessitat d’adaptar-se als nous temps i a les continues exigències de les empreses i clients.

Ha treballant quan era necessari, formant equips multidisciplinaris 
de col·laboració amb els millors professionals de Catalunya, que comparteixen la mateixa metodologia, cura i rigor, amb l’objectiu de donar els millors serveis als seus clients en matèria Jurídica, Mercantil, Tributaria, Fiscal, Laboral, Comptable i Gestió Empresarial.

En els darrers anys, s’han especialitzat en la Planificació de la Successió de l’Empresa Familiar i el seu Protocol.

 
Necessitats
 

La necessitat de formació constant en matèria Mercantil, Tributaria, Fiscal, Comptable i Gestió empresarial per al desenvolupament de la seva activitat en base a les seves necessitats, requereix d'eines de control per tenir tota la informació ben gestionada i accessible des de qualsevol equip de treball, per poder fer el seguiment al dia dels expedients dels clients, visites, imputació d’hores, costos, despeses, desplaçaments, facturació, temps d’execució de tràmits, estudis i informes determinats, etc.

Tota aquesta informació controlada de forma manual per expedients és incontrolable i requereix molt de temps que no es pot justificar als clients. Per tant, necessitava una eina que li permetés tenir un control de les tasques i tràmits que s’han realitzat, els que estan en curs i els que s’han de fer. Una eina que li facilités “on time” tota la informació dels expedients de cada client amb el detall de les hores i tràmits, situació i seguiment de manera eficient i segura per tenir tota la informació controlada amb el mínim temps possible.

 
Solució
 

Susanna Cané decideix incorporar Escio. Per a ella, li ha suposat un gran canvi en la forma d’organitzar-se.
 

Escio li ha permès augmentar la seva productivitat. Gràcies a la millora en el control i registre de les feines fetes que li ha suposat aquesta eina, ara pot gestionar un volum de clients més gran.
 
Escio li permet acotar dates i terminis d’entrega dels clients. A més, li proporciona un recordatori de dates importants, i li permet justificar les feines fetes i les hores extres si estan registrades a la plataforma virtual.

 
 


Descarregar carta de conformitat www.susannacane.com/
872 000 926
Inscriu-te a la nostra Newsletter:
En breu t'inscriurem a la newsletter Error