21/04/2015

GAM formació

Situació empresa

GAM és una  consultoria de formació  que compta amb una gran presència a nivell nacional en el camp de la formació que la fa una empresa sòlida i experta en aquest àmbit.
 
Ofereixen serveis de formació totalment personalitzats, específics per a cada sector. També disposen de packs formatius, que estan compostos per un o més cursos online. Tenen, també, un departament que es dedica a dissenyar i implementar plataformes corporatives de formació per a grans empreses, així com a dissenyar plans de formació corporatius.
 
GAM està focalitzat exclusivament en la formació. No volen vendre cursos, volen fer clients. Per això ofereixen sempre formació totalment personalitzada i adaptada a les necessitats específiques de cada empresa.
 
 
Necessitats
 
GAM compta amb un gran nombre de comercials repartits per tot Espanya, que s’encarreguen d’anar a les empreses a oferir els seus serveis. El volum de gestions diàries de cada comercial és molt elevat. Això multiplicat pel nombre de comercials fa que els leads a gestionar siguin molts i importants.
 
El fet que els comercials tractin amb un volum tan gran d’informació, a més de la responsabilitat que això suposa, per a l’empresa comporta la necessitat de controlar aquesta informació. Més enllà de qui realitzava les formacions i quantes persones hi prenien part, la forma de treball de cada comercial era prioritat per determinar si les competències que desenvolupaven eren adequades.
 
Saber com treballen els comercials d’arreu era pràcticament impossible si només es fixaven en la quantitat de persones que s’apuntaven als cursos. Tot i això, hi havien altres paràmetres que s’havien de tenir en compte, els quals no depenien ja només dels comercials, sinó, per exemple, de qui realitzava els cursos, el timing establert  o el lloc en el que es realitzaven.
 
Un altre aspecte a tenir en compte era la possibilitat de rotació del personal i la necessitat d’aglutinar tota la informació generada en una eina de l’empresa.    
 
Solució
 
L’empresa va decidir incorporar Escio com a plataforma de gestió de tot el seu equip comercial. En els seus inicis no es va obtenir el fruit desitjat. Es va detectar un rebuig al canvi important i és que, quan el volum de personal és elevat, és molt difícil de gestionar.
 
Per tant, des de gerència i direcció comercial, es va canviar l’estratègia d’implantació de la plataforma i van decidir fer un pas enrere i escollir un grup més reduït de comercials que utilitzés l’eina i passessin a ser un cas d’èxit dins la mateixa empresa
 
Es va optimitzar el dia a dia del comercial, documentant la feina feta i per tant, registrant informació molt útil per a properes visites i facilitar la feina de la direcció comercial posant a disposició el reporting en temps real del seu equip comercial. Tota aquesta informació, li va permetre a gerència la possibilitat de fer una valoració del seu negoci: promig de visites realitzades, percentatge d’èxit, estadística i valoració de cursos més demandats.
 
Ara tenen dades per poder definir amb més fiabilitat directrius d’objectius, tancament d’operacions mensuals, estudis de costos, etc. I en breu afrontaran la implantació de la resta de l’equip comercial.


Descarregar carta de conformitat www.gam.cat
872 000 926
Inscriu-te a la nostra Newsletter:
En breu t'inscriurem a la newsletter Error