11/05/2016

PULLMAN & PUIG ASOCIADOS

Situació empresa


Pullman & Puig Asociados, situada a Sant Cugat, és una empresa d’àmbit nacional que es dedica a la consultoria financera en el sector farmacèutic. També es dediquen a les transmissions de farmàcies ja que disposen d’una àmplia base de dades d’inversors. El seu equip està format per professionals amb molts anys d’experiència en el sector.
 
Necessitats
 
Pullman & Puig Asociados tenia dos necessitats bàsiques. La primera era gestionar la seva àmplia base de dades de farmàcies i inversors per poder segmentar-la i trobar la informació amb el menor temps possible. La segona era mostrar la informació financera als seus clients de consultoria d’una forma àgil, entenedora i en temps real.
 
Solució

Escio li ha proporcionat les solucions per a las necessitats de gestió que tenia. Per poder gestionar la seva base de dades de farmàcies i d’inversors s’ha aplicat uns segments que els proporciona la possibilitat de filtrar els inversors en funció del seu interès. Per poder presentar los dades de consultoria financera s’ha instal·lat el programa SG2 (el programa de facturació i comptabilitat). Els clients de consultoria poden visualitzar les dades en temps real mitjançant Escio que consulta les dades d’SG2 Solutions.
 
Un cop acabades les personalitzacions, es van realitzar les formacions al seu equip de treball multidisciplinari per poder integrar Escio com una eina indispensable del seu dia a dia.

Amb una clara intenció de millorar la visió a mig i llarg termini, a tot el que fa referència a la fiscalitat, no s’acontenten amb donar solució només a la part comptable sinó que estan en la constant recerca d’aportar valor afegit i analitzar amb criteri el sector farmacèutic per poder marcar les futures accions de fiscalitat del client.

Sense oblidar tota la gestió comercial i de projectes amb els conseqüents informes i reports d’alt valor para gerència.

Amb tot el conjunt, han aconseguit transmetre als seus clients una total confiança i seguretat en la presa de decisions.


Descarregar carta de conformitat http://www.pyp-asociados.com/
872 000 926
Inscriu-te a la nostra Newsletter:
En breu t'inscriurem a la newsletter Error