Borsa de treball

Escio disposa del mòdul Borsa de treball per les empreses, associacions, gremis o entitats que gestionin C.V. de candidats per poder atendre les ofertes que els presenten o per poder donar servei als seus clients/agremiats/associats. A més, permet que els candidats es donin d’alta a través d’internet.

Escio, periòdicament, envia un correu electrònic al candidat preguntant si encara busca feina i, d’aquesta forma, recorda al candidat que té la fitxa inclosa en la borsa i que la pot actualitzar.

De cara a les ofertes la plataforma disposa d’un cercador de candidats molt potent que busca, fins i tot, per radi de proximitat entre lloc de treball i domicili del candidat o si la ubicació del lloc de treball està dins del rang d’interès del candidat.

Un cop trobats els candidats es pot portar la gestió de les entrevistes i el procés de selecció des de la nostra plataforma. Fent això es va incrementant la informació de cada candidat i es pot visualitzar en quines ofertes ha estat seleccionat i quins comentaris han realitzat les persones encarregades d’aquella oferta.

Si l’oferta és per un client/agremiat/associat es pot exportar un comparatiu dels diferents candidats finalistes incloent, si es vol, el C.V. complet dels diferents candidats.


Bases de dades de candidats amb dades actualitzades


Contacte amb el candidat de manera automàtica per poder tenir les dades actualitzades


Definir àrees geogràfiques d'interès


Traçabilitat de diversos candidats, estat de les entrevistes, finalistes


Exportació de comparatiu de finalistes en PDF


Opcions de donar accés a client final amb un servei addicional


Potents filtres per la recerca de perfils molt concrets

Casos d'èxit borsa de treball

Aquests són els casos d'èxit dels clients que han utilitzat aquest mòdul:
872 000 926
Inscriu-te a la nostra Newsletter:
En breu t'inscriurem a la newsletter Error