07/04/2015

PEM

Situació empresa

PEM és una microempresa dedicada a la realització d’instal·lacions elèctriques a la comarca de Girona. S’encarrega de la realització de reparacions, pressupostos, visites a obres, recollida de material als proveïdors i la rebuda d’avaries urgents.


Necessitats

Cadascuna de les activitats que realitza de forma autònoma l’instal·lador de PEM suposen una despesa en hores, en funció del lloc, bastant gran. Per a ell, és complicat poder realitzar totes les tasques internes, sobretot les administratives i de gestió, i per això, tot i ser una estructura petita, necessita d’una persona que faci les tasques administratives.

A més, es facturava menys per culpa d’alteracions en el temps entre els treballs realitzats i la generació de la factura que feien que la pèrdua d’informació fos evident. Es deixaven de facturar gairebé totes les petites feines i era difícil argumentar i defensar feines extres fora del pressupost. 


Solució

PEM va decidir instal·lar Escio i l’APP per a instal·ladors. Amb Escio ha aconseguit establir un ordre en la forma de treball que li ha permès optimitzar els recursos, automatitzar els processos i rebaixar el temps entre feina feta i factura al client.

Amb l’APP ha aconseguit registrar feines, documentar-les, ajuntar informació important pel projecte (com poden ser les fotos de l’evolució de la feina), fent-ho d’una manera molt senzilla.

El lligam amb la part administrativa és molt més automàtic i, això, li ha facilitat molt la feina, optimitzat els recursos i augmentat el control.

Per a PEM, el servei d’assistència telefònica i personal li ha sigut de vital importància per entendre el funcionament d’aquesta nova eina i facilitar la implantació.
 
 


Descarregar carta de conformitat
872 000 926
Inscriu-te a la nostra Newsletter:
En breu t'inscriurem a la newsletter Error