18/02/2016

Instal·lacions Ramionet

Situació empresa

Instal·lacions Ramionet és una empresa situada a Caldes de Malavella que realitza tot tipus d’instal·lacions elèctriques. Compta amb quatre operaris i una administrativa, i entre tots, generen tasques administratives que recauen en gran part directament al propietari.
 
Necessitats

En Marc Ramionet, com a gerent de l’empresa, volia millorar la seva metodologia de treball per reduir el nombre d’albarans “desperdigats” i les seves hores de despatx i per això va apostar per les noves tecnologies mòbils.

Trobar la manera de comunicar-se entre ells i millorar l’organització de l’empresa, per a ell, era fonamental. Les dades no estaven centralitzades i no es podia saber l’estat de les obres quan disposava del temps. Quan tenia el temps, no tenia la informació!

I què havia de fer? Trucar als operaris en jornada laboral, que podien estar pujats dalt d’una escala? Esperar a final del dia i preguntar-los-hi feina de feia una setmana? Qui s’enrecorda i amb quina veracitat?

Es deixaven de facturar hores i es tenia la sensació de falta d’informació. Sent conscient que treballaven molt i que no es reflectia en els números es va plantejar que es reportés cada dia sense haver de passar pel despatx.
 

Solució

El gran avantatge ha estat tenir tota la informació al dia i disposar-ne en qualsevol moment i des de diferents dispositius: amb l’ordinador des del despatx, amb la tablet des del sofà de casa, amb la tablet a les obres i amb el mòbil al restaurant a l’hora de dinar.

Fer fàcil la “paperassa” de tota mena: planificar les jornades de feina dels operaris, imputar els costos a cada obra, marcar el material rebut, fer una foto de com estava i com ha quedat, fer firmar l’albarà al client el mateix dia que es fa.

Per a gerència, la implantació d’Escio ha suposat un gran canvi a nivell organitzatiu. Permet a Ramionet tenir el control de la facturació en tot moment i, a més, saber quins projectes té encomanats i en quin estat es troba cada un. A més, de tenir una millor comunicació entre els treballadors.

Per als operaris, ha donat total autonomia d’accés a la informació i els ha permès una gestió diària de les seves feines (hores, material, fotos i albarans) encara que no tinguin cobertura.

 


Descarregar carta de conformitat www.ramionet.com
872 000 926
Inscriu-te a la nostra Newsletter:
En breu t'inscriurem a la newsletter Error